Kilpailutoiminta

Pro Riders Kainuu järjestää kouluratsastuskilpailuita lähinnä kesäkaudella. Tältä sivulta löydät kilpailukutsut. Vuonna 2018 Pro Riders Kainuu järjestää kolmet 1-tason kouluratsastuskilpailut:

10.6.18 Raviradan kentällä

1.7.2018 Heinämäessä

2.9.2018 Raviradan kentällä

Tutustu ennen ratsastuskilpailuihin osallistumista SRL:n oppaaseen Ratsastajan opas kilpailumaailmaan, joka pitää sisällään toimintaohjeita ratsastuskilpailuihin sekä sääntökoosteen
koulu- ja esteratsastuksen sekä yleisen osan kilpailusäännöistä.

Mila Pietarilalle ja Elina Kemppaiselle menestystä Ypäjä CDI-kansainvälisissä kilpailuissa

Mila Pietarila ja Elina Kemppainen olivat hyvässä vireessä Ypäjällä käydyissä kansainvälisissä kouluratsastuskilpailuissa. Molempien tyttöjen ensimmäisen kansaiväliset startit toivat kotiin sijoituksen ja molemmat kvaalatuivat ensi kesänä pidettäviin ratsastuksen EM-kilpailuihin.

Perjantaina lapsiratsastajat ratsastivat Lasten joukkueohjelman, jossa Milan Burlesquen tulos 67.308% oikeutti kolmanteen sijaan ja heti neljännelle sijalle ratsasti Elina Luce del Fuocolla prosentein 66.795%.

Lauantaina ratana oli Lasten henkilökohtainen ohjelma, jossa jälleen Mila sijoittui kolmanneksi prosentein 66.750% ja Elina neljänneksi prosentein 65.607%.

Onnea Mila ja Elina!

Viikonloppuna ProDilaiset menestyivät ympäri Suomea

Viikonloppuna ProDilaiset kilpailivat Tampereella, Ypäjällä, Ruukissa ja Kajaanissa.

Mila Pietarila ja Burlesque liisivät Tampereella Winter Cupin viimeisessä osakilpailussa luokassaan toiseksi prosentein 64.821% ja voittivat Winter Cupin lapsiratsastajissa. Onnea Mila ja Pupu!

Ypäjällä Anni Pöppönen ja Katapult St van Annike osallistuivat Hevosopisto Horse Shown 110cm ja 120cm luokkiin.

Ruukissa Henna Pakkanenja Perukan Mohikaani sekä Elina Kemppainen ja Nimbo hyppäsivät Ruukin Ratsastajien 2-tason estekilpailuissa.

Kajaanin ratsastastusseuran 1-tason estekilpailuissa voittoruusukkeen nappasi Elina Jääskeläinen hevosella Herslev Mark´s Chelina ja sijoittui samalla hevosella toiseksi luokassa 95cm. Neera Hämäläinen ja Caramia hyppäsivät puhtaasti luokan 50-60cm ja sijoittuivat ensimmäisiksi. Kilpailuissa starttasivat myös Anne Hautakangas ja Saana-Elina Sandelin.

Pienestä se ponikin ponnistaa – Elina Kemppainen ja Legend Moonlight menestyivät Shetlanninponiyhdistyksen näyttelyssä

Elina Kemppainen ja Vuokatin ratsastuskoulun tuntiponi Legend Moonlight osallistuivat lauantaina 16.3.19 Ruukin Hevoskeskusksella järjestettyyn Shetlanninponiyhdistyksen näyttelyyn. Elina ja Leksa osallistuivat näyttelyluokkaan ja käyttökokeeseen. Käyttökokoe oli tasoltaan vaikea ratsastusluokka, jossa piti esittää itse suunniteltu ohjelma sisältäen ennalta määrätyt elementit.

Leksa voitti käyttöluokan ja tuomari kehui ponia harvinaisen pitkälle koulutetuksi. Parivaljakko palkittiin erikoispalkinnolla hyvästä ohjelmasta ja ratsastuksesta. Leksa palkittiin näyttelyissä II-palkinnolla. Elina ja Leksa saivat osallistumisoikeuden shettisyhdistyksen käyttökuokkafinaaliin, joka kisataan Ähtävällä 8.9.19. Hienoa Leksa ja Elina!

Kevättapaaminen

Tänään tavattiin seuralaisia Vuokatin Amarillossa ja jaettiin vuoden 2018 stipendit. Stipendit saivat tänä vuonna hakemusten perusteella Elina ja Sari Kemppainen, Maiju Varimo, Minna ja Jaana Paavilainen, Tarja Lukkari, Marjo Ahola, Riitta ja Tiia Pajari, Ulla Niskasaari ja Sari Herlevi. Stipendien saajat ovat edustaneet Pro Riders Kainuuta ratsastuskilpailuissa, valmentautuneet ahkerasti ja osallistuneet seuratalkoisiin.

Jatkossa seura korostaa stipendien jaossa vielä enemmän vapaaehtoisuutta ja seuratalkoisiin osallistumista. Tule siis mukaan toimintaan!