Pisteet kotiin kouluradalta -seuraretki Lupikselle

Tervetuloa seuraretkelle Itä-Suomen aluejaoston järjestämään Pisteet kotiin kouluradalta -klinikalle. Klinikka järjestetään 1.2.2020 Ratsastuskeskus Lupiksella Kiuruvedellä. Seura maksaa jäsenensä ruokailun tapahtumassa sekä yhteiskyydityksen Kajaani-Ratsastuskeskus Lupis-Kajaani. Kyydit pikkubussilla ja tarvittaessa henkilöautolla.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sivustolla https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/pisteet-kotiin/ olevan lomakkeen kautta. Tapahtuma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin hinta on 30 euroa. Ilmoittaudu kurssille 22.1.2020 mennessä, ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitamme kaikkien seuralaisten ruokailut yhdellä kertaa tapahtuman järjestäjälle, älä siis maksa lounasta tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu myös seuran sähköpostiin 22.1.2020 mennessä (proriders.kainuu@gmail.com), jotta tiedämme kuinka monta ruokaa tilaamme ja kuinka moni tarvitsee kyytiä tapahtumaan.

Yhteiskyyditys Kajaanin vanhalta linja-autoasemalta lauantaina 1.2.2020 klo 11.30, paluu samaan paikkaan noin klo 21.

Lisätietoja sähköpostitse proriders.kainuu@gmail.com