Menestystä ratsastuksen kaikissa lajeissa

Olipa kisaviikonloppu Prodilaisilla!

Perjantaina aloitettiin kisaviikonloppu Lupiksen 3-tason kolmepäiväisissä estekilpailuissa. Elina Kemppainen voitti lauantaina 90cm avoimen luokan Nimbo-ponilla ja perjantaina parivaljakko sijoittui seitsemänneksi 90cm luokassa puhtaalla radalla. Aino-Elina Lakkala hyppäsi Mamouchella sijoituksille lauantain 100cm luokassa ollen 47 ratsukon joukosta 10.! Onnea!
Anni Pöppönen hyppäsi kisoissa hyviä ratoja Katapult St van Annikella 115-130cm tasolla sekä 100cm avoimen luokan S.S. Queeniella. 

Lauantaina Prodin kenttäratsastajat kisasivat Iiisalmen Ratsastajien järjestämissä kenttäkilpailuissa Tuorilan Tilalla. Elina Jääskeläinen ja Lanceta voittivat nuorten hevosten Avant Trophy-sarjan osakilpailun 80cm-tasolla ja pääsevät osallistumaan sarjan finaaliin Ypäjälle Nuorten Hevosten Festivaaleihin. Onnea Elina ja Ansa!
Saana-Elina Sandelin ja Canne de Fer hyppäsivät kolmansiksi Avant Trophy-sarjan 90cm luokassa. 
Hanna Turunen ja Lexica ratsastivat 10. avoimessa 90cm kenttäratsastusluokassa. 

Jenni Juntunen ja Mr Mikkel Khan vastasivat suurimmasta menestyksestä Meri Lapin Ratsastajien järjestämissä 3-taso kouluratsastuskilpailuissa Torniossa. Lauantaina Jenni ja Miki voittivat Helppo A FEI CCI Kenttäratsastusohjema A 2015 -luokan prosentein 67.500% ja sunnuntaina ratsukko sijoittui toiseksi luokassa Helppo A FEI World Dressage Challenge test B prosentein 66.400%. Mila Pietarila ja FH. Bjerregårds Wonder tulivat toiseksi luokassa Helppo B:3 2009 prosentein 65.909%. Onnea Jenni ja Mila!