Jenni Juntunen ratsasti kaksi sijoitusta Liperissä

Jenni Juntunen ja Mr Mikkel Kahn

Jenni ja Miki sijoittuivat lauantaina Liperissä Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajien 2-tason kouluratsastuskilpailuissa. Luokassa Helppo A Fei CCI/CIC A kenttäohjelma 2019 Jennin sijoitus oli 4. prosentein 64.022%. Vaativa B:1 luokassa sijoitus nousi yhden pykälän ja prosentein 63.438% Miki ja Jenni saivat mukaansa valkoisen ruusukkeen. Onnea Jenni!

Lauantaina Aino-Elina Lakkala ja Mamouche hyppäsivät Kuopion Ratsastajien 1-tason estekilpailuissa. 90cm luokassa puhtaalla radalla Aino-Elina ja Mimmi sijoittuivat viidenneksi ja 100cm luokassa harmittavan yhden pudotuksen myötä kahdeksanneksi. Onnea Mimmit!

Sunnuntaina Prodilaisia nähtiin kenttäradalla Iisalmen Ratsastajien 1-tason kenttäkilpailuissa Tuorilan Tilalla. 80cm luokassa Sanna Lavikainen ja Pretty Maid sijoittuvat viidenneksi ja Saana-Elina Sandelinin ja Canne de Ferin sijoitus oli seitsemäs. Onnea Sanna!