Pienestä se ponikin ponnistaa – Elina Kemppainen ja Legend Moonlight menestyivät Shetlanninponiyhdistyksen näyttelyssä

Elina Kemppainen ja Vuokatin ratsastuskoulun tuntiponi Legend Moonlight osallistuivat lauantaina 16.3.19 Ruukin Hevoskeskusksella järjestettyyn Shetlanninponiyhdistyksen näyttelyyn. Elina ja Leksa osallistuivat näyttelyluokkaan ja käyttökokeeseen. Käyttökokoe oli tasoltaan vaikea ratsastusluokka, jossa piti esittää itse suunniteltu ohjelma sisältäen ennalta määrätyt elementit.

Leksa voitti käyttöluokan ja tuomari kehui ponia harvinaisen pitkälle koulutetuksi. Parivaljakko palkittiin erikoispalkinnolla hyvästä ohjelmasta ja ratsastuksesta. Leksa palkittiin näyttelyissä II-palkinnolla. Elina ja Leksa saivat osallistumisoikeuden shettisyhdistyksen käyttökuokkafinaaliin, joka kisataan Ähtävällä 8.9.19. Hienoa Leksa ja Elina!