Mila Pietarila ja Elina Kemppainen edustamaan Suomea Ypäjän kansainvälisiin kilpailuihin maaliskuussa – upea kilpailuviikonloppu Prodin ratsukoilla Ypäjällä ja Lupiksella


Upean upea kilpailuviikonloppu Pro Riders Kainuun ratsukoilla Ypäjän Winter Dressage -kilpailuissa ja Ratsastuskeskus Lupiksen esteratsastuskilpailuissa. Ypäjällä lasten joukkueohjelman voittoon ratsasti Mila Pietarila Burlesque hevosellaan. Elina Kemppainen ja Luce del Fuoco tulivat luokassa kolmansiksi. Alustavien tietojen mukaan molemmat ratsukot saivat kutsun edustamaan Suomea maaliskuussa Ypäjällä ratsastettaviin kansainvälisiin kouluratsastuskilpailuihin. Molemmat tytöt kilpailivat myös poneille avoimessa 3-tason luokassa, Elinan ja Mc Furryn tulos 62.905% ja sijoituksena 10/20, Milan ja Avalonin tulos 59.000% ja sijoitus 18/20, ja ponin FH. Bjerregårds Wonder kanssa tulos 58.286% ja sijoitus 19/20.

Anni Pöppönen ja Katapult van St. Anneke urakoivat lauantaina Lupiksella 2-tason luokissa, hypäten 100cm luokassa puhtaat radat ja sijoittuen 6/16. 110cm luokassa Annin ja Pultin sijoitus oli 8 virhepisteellä 12/13. Sunnuntaina liekeissä Lupiksella oli Aino-Elina Lakkala Mamouche-hevosellaan. 70cm luokassa puhtaalla radalla punavalkoinen ruusuke ja samoin puhtaalla radalla 80cm luokassa sijoitus 7/12. 

Onnea kaikille ratsukoille, hienoa työtä!

Mila Pietarila ja Burlesque. Kuvan on ottanut Sofia Kerstinen
Elina Kemppainen ja Luce del Fuoco. Kuvan on ottanut Sari Kemppainen
Elina Kemppainen ja McFurry. Kuvan on ottanut Sari Kemppainen.
Aino-Elina Lakkala ja Mamouche. Kuvan on ottanut Leena Oikarinen.