Vuoden 2019 hallitus valittu ja Reilu Peli -diplomit jaettu

46454433_273571450011491_4253634149945966592_nPro Riders Kainuun pikkujouluissa pidettiin sääntömääräinen syyskokous, jossa valittiin vuoden 2019 hallitus. Uuden hallituksen muodostavat Tiina Suoranta, Riitta Pajari, Laura Kuittinen, Sari Kemppainen ja Maiju Varimo. Puheenjohtajana jatkaa Jaana Paavilainen.

Seuramme on ollut mukana Suomen Ratsastajainliiton järjestämässä Reilu Peli -kampanjassa. Seura palkitsi vuoden reiluna toimijana Sari Kemppaisen. Pikkujouluissa seuralaiset äänestivät Maiju Varimon vuoden reiluksi ratsastajaksi.

 

”Ratsastajainliiton Reilu Peli -työryhmä on laatinut hyvää käytöstä ja Reilua Peliä edistävien kilpailijoiden, toimihenkilöiden ja/tai vapaaehtoisten palkitsemiseen Reilun Pelin ruusukkeen ja diplomin.

Reilun Pelin ratsastaja on aina iloinen. Saapuessaan kilpailupaikalle hän moikkaa iloisesti kaikkia, vaihtaa kanssakilpailijoiden kanssa muutaman sanan. Hän ratsastaa siististi ja on oikeudenmukainen hevoselle. Hän kiittää kilpailuista, kun hän lähtee pois, oli sijoitus mikä hyvänsä. Hän on hyväntuulinen ja reilu muita kohtaan koko kilpailun ajan, vaikkei kaikki aina menisi nappiin. ”