Hevoset-messut

Hevoset-messut järjestetään 7.-8.4.18 jo kymmenennen kerran. Messuilla on tarjolla monipuolista ohjelmaa: valmennusklinikoita, ratsastuskilpailuja, luentoja, näytöksiä, rotuesittelyjä ja tietenkin laajat expo-alueet.

Pro Riders Kainuu järjestää messuille seuraretken, jolle mukaan ovat tervetulleita jäsenet kaikista kainuulaisista seuroista! Mukaan matkaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Matkaan lähdetään aikaisin lauantaiaamusta ja takaisin Kajaaniin saavutaan sunnuntai-iltana. Matkan hintaan kuuluvat matkat junalla, majoitus Hotelli Villessä sekä pääsymaksu messuille. Hinta on noin 100 euroa/henkilö, hinta tarkentuu ilmoittautuneiden määrän mukaan. Hotellihuoneen hintaan ei kuulu aamiaista. Aamiaisravintola löytyy lähistöltä, jossa aamupala omakustanteisesti.

Sitovat ilmoittautumiset retkelle sähköpostitse osoitteeseen proriders.kainuu@gmail.com perjantaihin 9.3.18 mennessä. (Nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika ja seura, johon kuulut). Kun olet ilmoittautunut retkelle, saat vahvistuksen vapaasta paikasta sähköpostiisi. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 20 euroa Pro Riders Kainuu Ry:n tilille FI4488700710301631 (Kirjaa saajaksi Pro Dressage Kainuu Ry). Tämä varausmaksu vähennetään retken loppukuluista. Ilmoittautuminen retkelle on sitova, varausmaksua ei palauteta, jos perut lähtösi.

Tervetuloa mukaan!